OM ANNA K

Book en konceptuel tekstforfatter fra reklamebranchen

Jeg er senior tekstforfatter i reklamebranchen. Efter 10 år på forskellige bureauer i København – og en sviptur på kundesiden – arbejder jeg nu freelance med tekst og konceptudvikling. 


Jeg har haft ANNA K ApS på fuld tid siden 2016 og samarbejder direkte med mindre, selvstændige erhvervsdrivende, med offentlige instanser og institutioner, med marketingafdelingerne i en række store virksomheder og med reklame- og mediebureauer, der hyrer mig til at løse opgaver for deres respektive kunder.

 

Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk fra henholdsvis Københavns Universitet og University of North Wales, og jeg arbejder på både dansk og engelsk.

Anna får mig til at shine. Hun har overblikket og ofte også styr på historikken. Jeg kan lide hendes stil, der er enkel, flydende, præcis og no-nonsense. Vi har dialog og pingpong på telefon, mail, sms og også over landegrænser. Om tekst, målgrupper, koncept og stil. Lynhurtigt. For Anna er dejligt skarp og ærlig og god til at afstemme. Hun er også kritisk og stiller krav og spørger om alt muligt. Det kan ind imellem være lidt hårdt. Men briefen skal jo være i orden, så resultatet også bliver det, og så bliver vi klogere sammen. Anna er blevet en meget personlig professionel relation. Er glad for hende, bliver klog af hende og holder godt fast. Nemlig. 

 

THERESA MARIE BRODERSEN, LEAD BRAND AND COMMUNICATIONS CONSULTANT, RADIUS ELNET A/S