GDPR

OM GDPR OG PERSONOPLYSNINGER


I det følgende kan du læse, hvilke typer af oplysninger jeg har om dig i min virksomhed, hvad jeg bruger dem til, og hvor længe jeg beholder dem.

 

 

Anna Kjældgaard-Larsen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som modtages i ANNA K ApS.

 

Kontaktoplysninger:

 

ANNA K ApS

Anna Kjældgaard-Larsen

Pulsen 5C

4000 Roskilde

CVR-nr.: 37263362

Telefon: 2684 2316

Mail: tekst@anna-k.dk

 

 

FORMÅL MED INDSAMLING OG OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Registreringen af personoplysninger sker som et led i den almindelige drift af virksomheden og omfatter ikke særlige personlige oplysninger. Dine data opbevares kun så længe, de tjener et formål. Jeg opbevarer kun de oplysninger, jeg skal bruge for at udføre opgaver og overholde gældende lovgivning.

 

 

INDSAMLING AF OPLYSNINGER

Når jeg indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, i ANNA K ApS, kan det ske på følgende måder:

 

  • Via møder og rådgivning, der udføres i forbindelse med generel opgaveløsning.
  • Via e-mail eller kontaktformular sendt direkte til tekst@anna-k.dk.
  • Via indhentning pr. mail eller telefon af generelle fakturainformationer til mit bogføringsprogram (Billy).

 

 

MØDER OG E-MAILKORRESPONDANCE

Jeg har dit fornavn, undertiden dit efternavn, din e-mailadresse, og undertiden dit telefonnummer og din  virksomhedsadresse i min liste over kontakter i mit e-mailsystem. Jeg bruger udelukkende oplysningerne til at kontakte dig og korrespondere med dig i forbindelse med en opgave. 

 

BOGFØRING

Jeg har dit fornavn, dit efternavn, din e-mailadresse og virksomhedsadressen i min liste over kontakter i mit bogføringsprogram. Jeg bruger udelukkende oplysningerne i forbindelse med fakturering.

 

 

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Alle oplysninger opbevares alene i mit adressekartotek i one.com (mailprogram) og til brug for fakturering i mit bogføringsprogram (Billy).

 

Jeg opbevarer e-mails så længe, de har relevans. Jeg sletter løbende min korrespondance, så den højst går 1,5-2 år tilbage. Min postkasse kan tilgås, via internettet, på min computer og mobile enheder. Jeg opbevarer personoplysninger i mit bogføringsprogram så længe de er relevante for vores samarbejde. Hvis jeg ikke har haft anledning til at fakturere dig i to år, arkiverer jeg dem. Ifølge bogføringsloven må de ikke slettes, kun arkiveres.Mit bogføringsprogram kan tilgås via internettet på min computer.

 

Jeg deler ikke dine personoplysninger med tredjepart.

 

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse imod, at jeg bruger dine oplysninger. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at jeg behandler dine personoplysninger. Er de oplysninger, jeg har om dig, forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. I så fald skal du skrive til mig på tekst@anna-k.dk.

 

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

 

 

Anna Kjældgaard-Larsen

ANNA K ApS